Blog >

A tavasz első hírnöke

  • 2016-05-16 11:16:40
Itt a tavasz, érzem az illatát, a melengető nap sugarát. Bimbózik a élet, és rövidesen virágba borul a természet :)

A tavasz a legnagyobb megkönnyebbülés számomra. Nem rajongok a hidegért és a szürke nappalokért, a hó is csak pár napig gyönyörű - és ebből idén kevés jutott. Tavasszal azonban a nap erőre kap, ebben az évben szerencsére elég hamar :) Aranyló katonái hadba indulnak a hideg tél ellen, millió sugarának megállíthatatlan serege felmelegíti a földet, hogy a benne alvó élet nagyot nyújtózkodva szárba szökjön és virággal lepje el a szunnyadó tájat.

Csoda ez, az élet körforgásának csodája. Köszönöm, hogy idén is részese lehetek :)

Hálás vagyok a tavasznak, hogy újra ihletet adott, és virágzó egyedió-sorozatom ezzel a cifra tulipánnal útjára indult.

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.