Blog >

Egyediót kapott a szülinapjára

  • 2016-05-16 11:40:46
Szilvi nemrég tanyabulira hívta a barátait. Az okát, mint mindig, most is titokban tartotta. Talán ezért is lepődött meg, amikor sorra kapta az ajándékokat és jókívánságokat :)

Többek közt kézműves ékszereket is kapott, nem is egyet:  
Kakuk Kata mesébe illő gyöngyfűzött szettjét, valamint egy egyedió csomagot.

Szilvinek ez az első egyediója, ezért barátnője - Orsi - semmit sem bízott a véletlenre. Tudta, hogy ez a különlegesség megosztja az embereket, és van akinek bár tetszik sajnos nem tudja viselni. Ezért az ajándékcsomagban az egyedió medál mellett egy azonos motívummal faragott hűtőmágnest is került :)  

Szerencsére a szülinapost nem kellett félteni, remekül passzol az egyéniségéhez diómedál :) Azonnal fel is kapta... volna, ha a szalag méretes lett volna.        
(Ilyenkor nem szabad pánikba esni! Ezt az apró problémát hamar kijavítom - természetesen ingyen - miután pontos fejméretet veszünk. )        
Így esett, hogy a sztárfotó csak pár nap elteltével készülhetett el:

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.