Blog >

Érzelmes vallomás

  • 2015-06-20 00:00:00
Bevallom: igazi hangulat-ember vagyok, ezért a mindennapjaimat gyakran az érzelmek tengerén hánykolódva töltöm. Előfordul, hogy akár percről percre változik a kedélyállapotom... amikor ezen kapom magamat, mély lélegzetet veszek és próbálok harmóniába kerülni önmagammal. Van amikor ez pont elég, van amikor nagyon kevésnek bizonyul és jól jönne még valami segítség.

Viszont vannak olyan napjaim, amikor már reggel a felébredés pillanatában is repes a lelkem a boldogságtól. Csak úgy. Kézzelfogható ok nélkül :) Ezek csodálatos napok, jóformán semmi sem tudja tönkretenni :) Tele vagyok energiával, életöröm sugárzik a mozdulataimból, a barátok és az idegenek visszamosolyognak rám, minden a lehető legjobban sikerül, bármibe fogok is bele.

Milyen csodálatos lenne, hogyha minden nap így lenne! Egy ilyen alkalommal teljesen felbuzdultam ezen a gondolaton, és diót ragadtam. Az volt a célom, hogy ennek a felemelő lelkiállapotnak a lenyomata rákerüljön valahogy a dióra...  az eredménye egy szárnyait lebegtető pillangó lett. (Olvasd tovább a kép alatt)

A pillangós egyedió egész nap rajtam volt, aztán a dobozka mélyére került hosszú időre.    
Folytatása követezik itt.

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.