Blog >

Ez még szerelem? Az ám!

  • 2016-02-02 10:00:39
Azt mondják semmi sem tart örökké, és igazuk van. Hiszen a világ folyamatosan fejlődik, változik. Miért várnánk el pont a szerelemtől, hogy ne alakuljon? Ha úgy maradna, bizony mondom elemésztene...

A szerelem kezdetben lángol, és felperzsel minden mást az ember körül. Az élet ilyenkor a szenvedélyes érzelemről szól, vakon engedelmeskedünk a vérpezsdítő vágyaknak és boldogan tapogatózunk a lila ködben, eszeveszetten hajszolva egymást, hogy minél közelebb és még annál is közelebb kerüljünk.        
Ha a szerelem viszonzásra talál, akkor valóban egyre inkább közel kerülünk, megismerjük egymást kívül-belül, olyannyira, hogy teljesen egybeolvadunk. Nem csak (és nem feltétlenül) testileg. Összefonódik a tudat, és néha már azt sem bizonyos hogy ki az az én és ki az a te, mert csak MI vagyunk, senki és semmi más nem létezik a világban.

Gyönyörű, álomittas időszak ez, ami úgy tűnik, hogy soha-soha nem ér véget.

Aztán mégis tovább alakul, mert hát ilyen ez a világ. Fogadjuk el és élvezzük ki a megújulás minden pillanatát. Újra visszakapjuk az Egyéniségünket, miközben csodával határos módon megmarad kettőnk Egysége is, hiszen összetartozunk egészen addig, amíg mindkettőnk szíve erre dobban

Szerelem ez is, sőt ez már az igaz szerelem. Elmondhatjuk, hogy nem csak röpke fellángolás volt. Vigyázni kell erre a fenséges egységre, kitartóan dobogtatni a szíveket, mert ha lankad az egymás iránti odaadás, akkor oda lesz a szerelem. A Valentin nap remek alkalom arra, hogy összehangolódjunk és megerősítsük egymásban az összetartozás érzését.

Ha a Te szíved most épp magányosan vergődik, ne keseredj el. Van rá gyógyír :)

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.