Blog >

Fűnyírót is vettünk a menyasszontáncból

  • 2015-05-08 16:21:20
Nagyon örültem neki: piros, benzines, akárcsak egy jó Ferrari... és hatalmas akciót fogtunk ki! Hála Laci bának, apósomnak, aki kiszúrta :) Már alig vártam, hogy kipróbáljuk!

Amin pedig igazán meglepődtem, az az, hogy Lacika lelkesen tologatja. A férjem, aki tavaly egyszer sem volt hajlandó füvet nyírni. Ahhoz képest elég ügyes! A taktikánk ugyan nem egyezik, és nem is érdekli mit magyarázok neki. De ez most nem sokáig bosszant... a lényeg, hogy a  térdig érő dzsungelből néhány óra alatt jólfésült kert lett :)

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.