Blog >

Irány a Gozsdu Karácsonyi vására

  • 2015-12-09 11:01:27
Szeretettel várlak benneteket személyesen a Gozsduba, december 12-én szombaton 2 méternyi egyedió portékával! Az ékszerek felpróbálhatók vásárlás elött!!! Ne hagyjátok ki :)

 
Nem árulok zsákbamacskát, nyíltan elmondom, hogy mire számíthattok:  
- Viszem a Téli kollekciót, amit kifejezetten karácsonyra készítettem nektek. Hála Áginak, aki novemberben meggyőzött arról, hogy sohasem késő :) Ezúton is köszönet érte!  
- Viszem az arany és ezüst színekben csillogó, kézzel festett, és persze dió alapú karácsonyfadíszeket.  
- A nap újdonsága, hogy megvásárolhatók lesznek csináld magad csomagok is! Két féle gyönggyel díszített medál közül, valamint Dió Dia és Dió Leó figurák közül választhattok. A csomagban képpekkel illusztrált leírás van, amit kitartóan követve saját magatok is elkészíthetitek kedvenc egyediótokat!  
- Természetesen a már megszokott kézműves ékszereim közül is válogathattok :)

És még egy meglepetés: Szilvi csodálatosan színes, kavargó gyűrűiből is válogathattok, ami nagy ritkaság, igazi kincs :)

További infó a vásárról a Gozsdu Karácsonyi Vásár 2015 Facebook oldalán:     
https://www.facebook.com/events/1706727959588481/

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.