Blog >

Lépj be és légy üdvözölve, ez itt az én dióskertem!

  • 2014-07-12 00:00:00
Tankcsapda után szabadon, bár a miénk varázskert helyett inkább dióskert... De az mégiscsak varázslatos, hogy mostatnól ezen a retro kiskapun keresztül szabadon járhatunk ki és be a birtokon; nem kell a kerítés oldalát minden érkezéskor lebontani :)

Tankcsapda után szabadon, bár a miénk inkább csak dióskert... De az mégiscsak varázslatos, hogy mostatnól ezen a retro kiskapun keresztül szabadon járhatunk ki és be a birtokon; nem kell a kerítés oldalát minden érkezéskor lebontani :)

kertkapu.png

Már látom a lelki szemeim előtt, hogy a jobboldali kettős oszlopra fogok készíteni egy egyedi táblát. Házszám még nincs, de helyrajzi számot rá tudok írni. És, hogy a miénk :) Esetleg azt is, hogy odabent harapós mókusok őrzik a diót :) 

Csudi cuki lesz!

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.