Blog >

Szerelmi vallomás a szavak embereinek

  • 2016-02-01 09:02:47
Ha csak lehet, elmondod a kedvesednek hogy mennyire szereted, és úgy tűnik a szavak megfakultak és már nem fejezik ki azt a lángoló érzelmet ami benned tombol?

           
Jól figyelj, mert elárulok egy titkot, ami az élet nagyon sok részére igaz: kevesebb néha több. Óóó, nem-nem, félre ne értsd! Nem azt kérem, hogy kevesebbszer mondd ki a szót: SZERETLEK. Dehogy! Sőt arra bíztatok mindenkit, hogy ne évente egyszer (pl. Valentin napkor), hanem folyamatosan minden pillanatban tudassa a kedvesével, hogy szereti. Viszont teheted ezt másképp is.

Kimutathatod a viselkedéseddel és megmutathatod kimondott szavak nélkül egy olyan tárggyal amit mindig lát amikor rád néz. Olyan ez, mintha megállás nélkül hajtogatnád szeretlek. Igen, jó-fele kapiskálsz, bár az azért túlzás, hogy a homlokodra írd :) tudod, tárgyról volt szó ;)

Én egy nyakba akasztott feliratra gondoltam, hát a nyakad az mégiscsak közelebb áll a hangképző szervedhez... de azért az túl direkt lenne magadra aggatni, hogy SZERETLEK. És pont erre mondtam, hogy a kevesebb több, hiszen manapság bárki megérti ez mindössze két betűből és a közéjük illesztett jelképből.  

Még az én férjem is első ránézésre kiolvasta, aki egyébként elég fukarul bánik ezzel a kifejezéssel. Igen, kiolvasta. Igen, hangosan. Tehát azzal, hogy én egy szó nélkül kimutattam felé a szeretetemet, ő megértette és szavakba öntötte nekem a legédesebb vallomást: I LOVE YOU. Jajj, ez jóóóó, ez gyönyörű érzés még 11 év után is :) Próbáld ki az egyedió féle szerelmi vallomást!

De ha Te nem a szavak embere vagy, akkor holnap várlak a következő érzelemmel teli tippemmel ;)

Még egy kis olvasni való

Az elismerés

Az elismerés

Felkérést kaptam egy hivatásos fényképésztől, hogy szerepeljek egy tehetséges emberekről készülő sorozatában. Végül is én lettem a harmadik tehetsége :) Olvasd el, hogy hogyan történt...

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Tüzesnapvirág

Alakul a kánikula, és ilyenkor én igazán jól érzem magamat :) A napsugarak lobogása és aranyos mosolygása ihlette következő dióból készült ékszeremet, miközben szikrázó napsütésben olvasgattam a Nap és a Hold hagyományának titkairól.

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

A nyári dió ékszer kollekció - Nagyharangvirág

Mostanában sokat nosztalgiázok, és romantikázok... eszembe jutott, hogy több mint egy év volt az ásó-kapa-nagyharang(virág). Persze ez jóval azután történt, hogy elkezdtem viselni a Nagyharangvirág névre hallgató dióból készült ékszert.

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A nyári dió ékszer kollekció - Kecses kis virágkehely

A tavasz első kis hóvirágai óta tervezem, hogy nyáron egy fantasztikus virágos kollekcióval lepem meg magamat és persze az egyedi kézműves ékszerek rajongóit. A hóvirág lenyomata már húsvéttájt felkerült egy dióból készült ékszerre, de nyárra valami sokkal menőbbel szerettem volna előállni.