Repeső lélek medál

Az érzelmek embere vagyok, ezért a mindennapjaimat gyakran az érzelmek tengerén hánykódva töltöm. Előfordul, hogy akár percről percre változik a hangulatom... amikor rajtakapom magamat, mély lélegzetet veszek és próbálok harmóniába kerülni önmagammal. Van amikor elég, van amikor ez kevésnek bizonyul és jól jönne még valami segítség.

Azonban vannak olyan napok, amikor már reggel a felébredés pillanatában is repes a lelkem a boldogságtól. Ezek csodálatos napok, jóformán semmi sem tudja tönkretenni :) Tele vagyok energiával, minden jól sikerül, életöröm sugárzik minden mozdulatomból és mindenki visszamosolyog rám. Milyen csodálatos lenne, hogy minden nap ilyen lenne! Ezen a gondolaton felbuzdulva egy ilyen euforikus napon diót ragadtam. Az volt a célom, hogy csodálatos lelkiállapotom lenyomata kerüljön valahogy a dióra – és mivel tudtam, hogy aznap bármi megtörténhet, nem volt kétségeem a sikere felől... az eredménye egy szárnyait lebegtető kecses pillangó lett.

A dió egész nap rajtam volt, aztán a dobozka mélyére került hosszú időre. Ha hiszed, ha nem amikor legközelebb felvettem kicsit nyomott hangulatban voltam, mégis buliba készültünk a férjemmel. A pillangó jól passzolt a ruhám virágos mintájához, ezért esett rá a választásom. Azonban ahogy a mellkasomhoz ért visszatért belém az az izgatott lelkesedés, pont mint amit a készítésekor éreztem :) Meglepő érzés volt, és persze végig táncoltuk az estét.

Másnap utánanéztem a pillangó szimbólum jelentésének és képzeld el, a pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé, ami azt is jelenti hogy lélek. Pillangó és lélek tehát a nyelvi szimbólumok szintjén egy és ugyanaz.

Technikai jellemzők: Pillangó alakú mintával lyuggatott diómedál, ami jól kombinálható minden ruhával, mert a nagy áttetsző részek láttatni engedik a ruha színét.

Ha tetszik ez az egyedió, szívesen adok neked egyet 3.900 Ft-ért.
Készleten: jelenleg nincs megvásárolható példány, de rendelésre elkészítem :) Rendelek egy ilyen egyediót >>

Tükröm-tükröm mondd meg nékem, mire akasszam a medálomat?
Olvasd el ezt a cikket és mondd meg Te a Kasszánál a megjegyzés rovatban, hogy mivel szeretnéd hordani a medálodat!