Termék garanciák

Magyar Termés Garancia
Az egyedio.hu weboldalon keresztül vásárolt termékek mindegyike Magyarországon, balatoni kiskertünk kilenc diófájának valamelyikén termett, kézzel szedett dióból készült.

Bio-Dió Garancia
A kiskertünkben biogazdálkodást folytatunk, így a diók garantáltan vegyszermentesen nevelkedtek. A felületükön lévő hibák a rovarok és madarak szeretetének nyomai.

Eredetiség Garancia
Az itt vásárolt termékek esetében garantált, hogy a kézhez kapott ékszer/dísztárgy az egyedió ötletgazdájának, a világ első diópatrónusának: Visi Orsinak a kézműves alkotása.

Fülig Érő Száj Garancia
Amikor méltó helyére kerül az egyedió (legyen az dísztárgy esetében az asztal közepe, vagy medál esetében a kedvesed nyaka), garantáltan mosoly önti el az arcodat.

 Ha a fenti garanciák bármelyike nem teljesül és ezt fényképpel vagy más módon bizonyítod, kifogás nélkül visszavásárolom a terméket!

 

Szállítási garanciák

Kéz a Kézbe Garancia

Személyes átvétel esetében magától a készítőtől kapod meg terméket, és biztos lehetsz benne, hogy az egyedió alkotója úgy vigyáz a termékre szállítás közben, mint a szeme fényére :)

Teljes Biztonság Garancia

A postai szállítást kérheted "Teljes biztonság"-gal, ez esetben extra tartós ütésálló csomagolás óvja a terméket, és az értéknyilvánított ajánlott postázás garantálja, hogy épségben megérkezzen.

Ha a fenti garanciák ellenére mégsem érkezne meg épségben, az új egyediót ingyen juttatom el neked.